De Zingende Vogel

De Woning

Welkom op onze website !

De Zingende Vogel
De Zingende Vogel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"De Zingende Vogel"

Onze vakantiewoning, genoemd naar de vele zingende vogels die dagelijks rond haar vliegen, is geschikt voor een tot vijf personen en bieden wij te huur aan. 

De woning, nummer 178, maakt deel uit van het bungalowpark Sunclass-Durbuy te Petit-Han in de Belgische Ardennen, nabij het kleinste stadje ter wereld, Durbuy. Temidden van het schitterende, beboste heuvellandschap van de Belgische Ardennen, met de stad Luik op een half uurtje rijden, kunt u rekenen op een heerlijk rustige of juist intensieve en sportieve vakantie.

       

De knusse woning ligt midden op het park, waar u met uw auto voor de deur kunt parkeren. Het terras, voorzien van een teakhouten tuinset en tuinbank, heeft een fantastisch vrij uitzicht recht het bos in alwaar u menig bijzondere vogel of eekhoorn zult ontdekken. 

 

De woning is volledig voorzien van centrale verwarming en beschikt over vijf volwaardige slaapplaatsen met matrassen, kussens en dekbedden.

Alle praktische zaken zoals een stofzuiger, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, een senseo apparaat, een strijkplank en strijkbout, maar ook een kleurentelevisie met dvd-speler, een moderne collectie dvd's, een stereoset met cd-speler en cd's, leesboeken en gezelschapspelletjes zijn in de woning aanwezig. De woning valt binnen een WiFi zone!

 
Voor kleine kinderen is er een kinderstoel, een wipstoeltje, een ledikantje en een campingbedje aanwezig. Het ledikantje kunt u met een aantal simpele boutjes (inbussleuteltje aanwezig) in elkaar zetten. Voor de iets grotere kinderen zijn er diverse spelletjes, boeken en dvd's aanwezig om zich ook in de woning prima te vermaken.

Roken is in onze woning niet toegestaan.

 

Honden worden niet meer toegestaan.

 

De woning staat in een WiFi zone!

Plattegrond De Zingende Vogel

De indeling van de woning
De indeling van de woning

  

  

 

 

De woning heeft een grote benedenverdieping. Op de benedenverdieping bevinden zich de keuken (welke begin mei 2009 geplaatst is) met koffiezet- en senseo-apparaat, vierpitsgasfornuis, magnetron, koelkast met vriesvakje, pannen, servies en bestek, de badkamer inclusief toilet, de eethoek en het woongedeelte. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren op het op het zuiden gelegen terras waarop u in alle rust kunt genieten van het schitterende uitzicht, recht het bos in.

 

Via een open trap komt u op de eerste verdieping.

 

Hier bevinden zich de overloop en twee slaapkamers. 

 

Op de overloop staat een volwaardig eenpersoonsbed met een matras van

80 x 200 cm, onder dit bed liggen de losse delen van het kinderledikantje,

welke makkelijk zelf in elkaar is te zetten. Tevens bevindt zich op de overloop 

een kledingkast (hang). 

 

De eerste slaapkamer is voorzien van twee losse bedden met ieder een matras van 90 x 200 cm, en een nachtkastje met radiowekker.

 

De tweede slaapkamer is voorzien van een tweepersoons bed met twee losse

matrassen van 80 x 200 cm, een nachtkastje met radiowekker en een kledingkast (leg).

 

Dekbedden en kussens zijn voor alle slaapplaatsen in de woning aanwezig, in maart 2010 hebben wij de matrassen op het tweepersoonsbed en alle dekbedden en hoofdkussens vervangen, een linnenpakket kunt u ter plaatse huren of zelf meebrengen.