De Zingende Vogel

Gastenboek

14 berichten, 2 pagina's 
16-08-2015
Geplaatst door: tineke

super!

we hebben een heerlijke vakantie gehad in De Zingende Vogel. Fijn huisje, mooi groen park en prachtige omgeving. Het weer werkte ook mee, dus 2 weken volop genoten.
We vonden een ketting onder de bank en die hebben we op het tv kastje gelegd. Ook heb ik een tas met Libelle's achtergelaten. BEDANKT!

25-10-2014
Geplaatst door: Fam. Martens

Heerlijk!

We zijn weer thuis. Na een heerlijke week in jullie huisje. Een geheel compleet ingericht huisje, aan werkelijk alles is gedacht. Dvd's en spelletjes volop aanwezig, daar hebben de kinderen echt van genoten. In de omgeving is ontzettend veel te doen en ook dat hebben we gedaan. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Groeten
Fam. Martens

02-01-2014
Geplaatst door: Ad en Elly

Kerstdagen in Durbuy

De Kerstdagen in jullie huis doorgebracht, is een fantastisch goed idee geweest ! We waren met z'n 4en, mijn ouders waren er ook bij en wat hebben ook zij beiden genoten. We hebben bijzondere vogels gezien, eekhoorntjes en genoten van de rust. In Durbuy zelf was het ook ontzettend leuk zo rond de Kerstdagen. Graag zouden we de omgeving ook nog eens in de zomermaanden willen zien, dus wie weet .......keren we nog eens terug ....?! Agnes, ontzettend bedankt voor de Kerstversieringen die jullie voor ons hebben aangebracht, het was ontzettend leuk binnenkomen !!!

05-09-2011
Geplaatst door: Familie Lenssen

Super!

Wat een leuke woning hebben jullie! Aan werkelijk alles is gedacht. We voelden ons direct thuis.
Jammer dat we maar 2 nachten konden blijven!

We hebben genoten! Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt!

19-06-2011
Geplaatst door: corine

weekendje uitrusten....

Gezellig, knus, SCHOON en modern huisje. Voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Het was een regenachtig weekend en hebben veel tijd doorgebracht op de lekkere hangbanken met dvd. Echt uitrusten dus.
Dit is een van de weinige huisjes die niet geheel tussen de bomen verscholen ligt en daardoor overdag niet zo somber is.
Wij komen heel graag nog een keer terug!!

29-04-2011
Geplaatst door: Theo, Wendy, Chris en lisa

Genoten!

We hebben een fantastische midweek gehad in de zingende vogel. De bungalow is zeer compleet met een sfeervolle inrichting. Er is zoveel te doen in Durbuy en omgeving dat we zeker nog eens terugkomen. Bedankt dat we van jullie huis gebruik mochten maken.
Hartelijke groeten, Theo, Wendy en kids uit linne.

08-05-2010
Geplaatst door: Nicolette Diekema

Meivakantie

Hallo Hans en Agnes,

Wij hebben erg genoten van ons weekje vakantie in de Ardennen. Jullie woning is gezellig en netjes. De eerste dagen hadden we mooi weer, dus konden we lekker genieten op het balkon.
We zijn naar de grotten in Hotton geweest (70 meter onder de grond..), wel erg mooi!!
We hebben kano gevaren.. Maar onze kinderen hebben het meest genoten en gegriezeld van/met de fantastische spooktocht die georganiseerd werd op het park! . De service op het park is trouwens ook prima en erg vriendelijk. Iedere ochtend lekker verse broodjes in het winkeltje. SUPER!
Tot gauw een volgende keer.

Groetjes van Jan, Nicolette, Bart, Carmen en Roos uit Kampen

01-03-2010
Geplaatst door: Marion Leurs

genoten van vakantie

Van 14 februari tot 18 februari waren mijn man, onze dochter van 19, ik en onze hond, gast in de Zingende Vogel. Geen carnaval, maar veel sneeuw. Vanaf het eerste moment hebben we genoten van het compleet ingerichte, maar bovenal gezellige huisje. Durby bezocht, de grotten en gewandeld, maar ook heerlijk gelezen en spelletjes gedaan. Een omgeving en een woning die we van harte aanbevelen. Wij komen zeker nog eens terug.
Dank dat we jullie gast mochten zijn.
Groeten familie Leurs

16-04-2009
Geplaatst door: fam kaauw

geweldig

Wij hebben met ons gezin een geweldig weekend gehad.leuk en net huisje.mooie omgeving,we hebben de grotten van hotton bezocht en het adventure park.echt super.Het stadje Durbuy is ook erg mooi en gezellig.
Het weer zat ons mee,en hierdoor hebben wij een actief en fijn weekend gehad.
Ons weekend was voor het eerst te snel voorbij.
in mei zullen wij terug komen met collegas en ik verheug me er nu al op.

Gr van ons

19-10-2008
Geplaatst door: Frans en Mayke vd Eijnden

super herfstvakantie

we hebben van 11 t/m 18 oktober 2008 genoten van een heerlijk weekje Ardennen in de super bungalow "de zingende vogel".
De bungalow is werkelijk compleet ingericht , zelfs een prima collectie boeken, c.d's en dvd's is aanwezig.
In een werkelijk schitterende omgeving hebben we mooie wandelingen gemaakt. Ook het bezoek aan het kasteel Radadesh (Hare Krishna), op de enige regenachtige dag, was een bijzondere ervaring.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar, we hebben nog heel wat wandelingen te maken!!
Groetjes, Frans en Mayke